Triathlon Vantaan edustusurheilijat 2023

Triathlon Vantaa tukee tavoitteellisesti urheilevia nuoria aikuisia kohti kilpaurheilijan uraa. Hallitus vahvistaa edustusurheilijat vuosittain syyskokouksen yhteydessä. Edustusurheilijoidemme etuihin kuuluu mm. varuste, kisa- ja leiritukea. 

Tutustu alla edustusurheilijoihimme:

Iina Vänttinen

Oon Iina Vänttinen, 16-vuotias triathlonisti Vantaalta. Oon harrastanut triathlonia nyt tavoitteellisesti kolme vuotta. Pienestä asti oon kuitenkin käynyt kisoja, joten laji on jo ennestään tuttu. Kilpauintitaustaa löytyy yli kymmenen vuoden takaa, mutta nykyään uintikisat toimivat hyvänä lisänä treenien ohella sivulajin roolissa. 

Kuulun triathlonissa nuorten maajoukkueeseen ja kansainvälisiä kisoja onkin sen myötä jo takana ihan kivasti. Käyn Sotungin lukiota ja syksyllä alkaa toinen vuosi. Sieltä saadut aamutreenit mahdollistavat helposti hyviä treenitunteja viikkoon. Triathlon tuo mulle niin paljon upeita kokemuksia, uusia kavereita, itsensä haastamista ja ylittämistä - lajin ympärille oikeastaan kaikki arjessani muodostuu.

Seuraa Iinaa Instagramissa @triathlete.iina

valokuva: Vesa Nikkanen

Emilia Holmila

Olen Emilia Holmila, 17-vuotias triathlonisti Helsingistä. Opiskelen Pohjois-Haagan Yhteiskoulun urheilulukiossa, jossa aloitan syksyllä kolmannen vuoden.

Triathlon on lajini, sillä haluan haastaa itseäni monipuolisesti ja nähdä mihin asti voin kehittyä. Triathlonista mielenkiintoista tekee se, ettei koskaan ole valmis. Käynnissä on neljäs kilpailukauteni ja triathlon on ollut päälajini kaksi vuotta.

Seuraa Emiliaa Instagramissa: @emiliaholmila

Valokuva: Vesa Nikkanen

Leo Kervinen

Olen Leo Kervinen, 15-vuotias. Triathlon on monipuolinen laji, jonka takia tykkään siitä. Siinä saa myös haastettua itseään tosi hyvin. Triathlonissa tykkään treenaamisesta. Olen harrastanut triathlonia ainakin 5 vuotta ja päädyin lajiin isän ansiosta.

Kuva: onevision