Triathlon Vantaan edustusurheilijat 2022

Triathlon Vantaa tukee tavoitteellisesti urheilevia nuoria aikuisia kohti kilpaurheilijan uraa. Hallitus vahvistaa edustusurheilijat vuosittain syyskokouksen yhteydessä. Edustusurheilijoiden etuihin kuuluu mm. varuste, kisa- ja leiritukea. 

Tutustu alla edustusurheilijoihimme:

Joel Af Hällström


Olen 23-vuotias urheilua rakastava triathlonisti Espoosta.
Opiskelen tällä hetkellä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja yritän parhaani mukaan yhdistää urheilun ja opiskelun (=. 

Triathlonissa kiehtoo monipuolisuus ja vaativuus. 

Olen jo pienestä pitäen harrastanut useita eri lajeja. Jalkapallo vaihtui kilpauintiin ala-asteella, jota kerkesin harrastaa noin 7 vuotta ennen kuin päätin lukiossa 16-vuotiaana vaihtaa lajia triathloniin.

Suoritin elämäni ensimmäisen triathlonin Helsinki city triathlonissa 2014, ja siitä se ura sitten alkoi kun tapasin nykyisen valmentajani Paul Sjöholmin. Vuonna 2020 pääsin Suomen Triathlonliiton Triathlon Finland TopTeamiin


Seuraa Joelia Instagramissa: @jolleaf

Iina Vänttinen

Oon Iina Vänttinen, 15-vuotias ja käyn ysiluokkaa tällä hetkellä. Mulla on seitsemän vuoden kilpauintitausta, joka jatkuu vieläkin ja joitakin vuosia on tullut vietettyä myös yleisurheilun parissa pienempänä.

Triathlonin pariin tulin, kun halusin lisää monipuolisuutta treenaamiseen. Pienestä asti oonkin käynyt triathlon-kisoja, eli laji oli tuttu ennestään. Parasta triathlonissa on kisat, leirit ja kaverit.

Seuraa Iinaa Instagramissa @triathlete.iina

Max Walther

Olen Max Walther, ikää 18 vuotta. Triathlonia aloin harjoittelemaan tavoitteellisesti noin vuosi sitten ja lajin monipuolisuus on vetänyt puoleensa sen jälkeen. Triathlonissa parasta on se, että pääsee yhdistämään eri lajeja yhteen eikä tarvitse vain keskittyä yhteen lajiin ja sitä kautta pääsee myös kehittämään erilaisia ominaisuuksia. Triathlon on itselle sopiva laji, sillä olen enemmänkin kestävyyslajien harrastaja ja triathlon putoaa tähän kategoriaan paremmin kuin hyvin.

Seuraa Maxia Instagramissa: @maxwlth


Emilia Holmila

Olen Emilia Holmila, 15 vuotta. Aloitin triathlonin alppihiihdon sivulajina, koska triathlon toimi hyvin kesän harjoittelumuotona. Olen harrastanut triathlonia noin kaksi vuotta, mutta ensimmäinen varsinainen kilpailukauteni oli 2020. Triathlonissa parasta on monipuolinen tekeminen ja kiva porukka.

Seuraa Emiliaa Instagramissa: @emiliaholmila


Niilo Aivelo

Olen Niilo Aivelo 15-vuotta ja käyn peruskoulun vikaa luokkaa Tuusulassa. Päälajini on maastohiihto ja olen harrastanut sitä noin 9 vuotta.

Olin harrastanut pienempänä uintia noin 6 vuotta, jonka jälkeen taukoa uinnista tuli noin 2 vuotta, kunnes vanhempani sai minut triathlonin pariin. Triathlon on hyvä laji maastohiihdon rinnalla, koska molemmissa tarvitaan kovat kestävyys- ja hapenottokyky ominaisuudet varsinkin triathlonissa.

Seuraa Niiloa Instagramissa: @Niiloaivelo