Sinustako triathlonisti? Näin aloitat harrastuksen

Huvittaisiko aloittaa uusi urheilullinen harrastus tai asettaa kesäksi tavoite jota kohti treenata, mutta alkuun ei tahdo päästä tai kaipaat hyvää treeniporukkaa?

 

Aloita harrastus kursseiltamme 

Triathlon Vantaa tarjoaa vuoden aikana monenlaista kurssia uintitekniikasta hiihtoon ja triathlonin peruskurssiin. Kursseilla pääsee tutustumaan lajiin ja harjoittelun makuun ilman jäsenyyttä. Kurssien jälkeen omaat perustaidot lajeista ja olet valmis tulemaan mukaan seuramme treeneihin ja/tai valmennusryhmiin. Lisätietoa kursseista löydät Ilmoittaudu kursseille-sivulta.

 

Tule kokeilemaan treenejä ilmaiseksi

Triathlon Vantaa tarjoaa kattavasti treenejä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Voit myös tulla suoraan mukaan viikkotreeneihimme. Treeneissä käynti edellyttää Triathlon Vantaan jäsenyyttä (25/50 € /vuosi), mutta kerran voi käydä tutustumassa ilman sitoutumista jäsenyyteen. Tarkemmat tiedot treeneistä ja niiden ajankohdista löydät https://www.triathlonvantaa.fi/ -sivustolta:


Tavoitteellisemmalle harrastajalle valmennusryhmät

Tavoitteellisesti treenaaville seuramme tarjoaa valmennusta valmennusryhmissä tähdäten joko sprint-/perus- tai puoli-/pitkään matkaan. Lisätietoa sivulta aikuisten valmennusryhmät-sivulta.

 

Leikkimieliset TriVa Cup-kisat ympäri vuoden

Triathlon Vantaa järjestää harjoituskaudella myös 13-osaisen TriVa Cup-kisasarjan, joka tarjoaa tiukkaa vääntöä jokaiselle sopivalla tasolla ja kaikkia kannustaen. TriVa Cup on kaikille avoin, mutta seuran jäsenille ilmainen. Lisätietoa TriVa-Cup-sivulta.

 

Tervetuloa mukaan yhteisölliseen ja kannustavaan porukkaamme!

 

Jäikö joku asia vielä askarruttamaan? 

Ota yhteyttä seuraposti@triathlonvantaa.fi tai suoraan ryhmien vastuuhenkilöihin:

  • Lapset/Pikkujunnut (7-12 v):  Maria Sundman p. 040-0522662, maria.sundman@triathlonvantaa.fi
  • Nuoret/Junnut (13-18 v): Marko Riitijoki p. 050-3377537, marko.riitijoki@triahlonvantaa.fi
  • Aikuiset: Vesa Uuspelto p. 040-8318424, vesa.uuspelto@triathlonvantaa.fi
  • Aikuisten valmennusryhmät: Marko Riitijoki p. 050-3377537, marko.riitijoki@triahlonvantaa.fi