Aikuisten valmennusryhmät

Hyvä treeniohjelma vie tehokkaasti ja turvallisesti kohti tavoitteita sekä auttaa pitämään kokonaisuuden hallussa. Hyvä treeniohjelma myös edesauttaa, että harjoittelu on mielekästä ja ennen kaikkea kivaakin.

Harjoitusohjelmien laatimisesta vastaavat Triathlon Vantaan ja Trifitin kokeneet ja koulutetut valmentajat Marko Riitijoki ja Paul Sjöholm. Marko toimii ryhmän vastuuvetäjänä ja Paul mentorina. Heiltä saat käyttöösi samat tiedot, joilla on voitettu mm. kymmenittäin elite sarjan SM-mitaleita, useita eri-ikäluokkien PM-, EM- ja MM-mitaleja sekä Ironman /challenge kisojen podium sijoituksia. Onpa näillä opeilla saavutettu myös Hawajilla pro sarjan 5. sijakin!

Valmennusryhmiin otetaan rajattu määrä triathlonisteja, joilla on halu kehittyä lajissa ja parantaa yleisesti omaa suorituskykyään.

Ohjelmien jaksot ovat 3-4 viikon mittaisia. Ne ohjaavat sinua harjoittelun rytmityksessä ja painotuksissa. Ensimmäinen harjoitusjakso on 17.10 - 13.11.2022.

Valmennusohjelmat

Ohjelmat päivitetään 2-4 viikon välein riippuen harjoituskaudesta ja ohjelmien perustana on Triathlon Vantaan harjoitukset, joihin on mahdollista osallistua TriVan treenipaketeilla (10- ja 25-korteilla). Harjoitustarjontaa on mahdollista laajentaa myös hyödyntämällä TriFit-treenien harjoitustarjontaa 10 % alennuksella (harjoitusohjelman ottajille), harjoitukset on integroitu harjoitusohjelmiin, joista lisätietoa: https://www.triforfun.net/copy-of-valmennus.

Harjoitusohjelmat sisältävät muun muassa seuraavia asioita:

 • Triathlonharjoitusryhmässä saat harjoitusohjelman ja säännölliset harjoitukset, sekä ohjeita harjoituksiin, kisoihin, avainharjoituksiin, kontrolliharjoituksiin ja testeihin (uinti, pyöräily, juoksu, yhdistelmä- ja lihaskuntotreenit). Opit myös välttämään rasitusvammoja kehittämällä lihaksistosi tasapainoa.

 • Lisäksi saat ohjeita ravitsemukseen (kisat, perustreenikausi), kilpailuihin (vauhdinjako, välineet, henkinen valmennus), sekä videoituja harjoitusohjeita, jotka helpottavat omatoimista harjoittelua.

 • Viikkoharjoitukset luovat harjoitusohjelmien perustan. Voit valita ohjelmaa tukemaan esim. kaksi harjoitusta Trivan treenipaketeista tai TriFitin treeni tarjonnasta, esimerkiksi yhden uinti- ja juoksuharjoituksen.

 • Ryhmien tiedotuskanavina käytetään pääasiassa whatsapp-ryhmää.

 • Harjoitusohjelmarungot laaditaan pääasiassa perus- ja puolimatkalle, mutta ne toimivat erittäin hyvin myös sprintti- ja täydelle matkalle. Ohjelmat eriytyvät enemmän helmi-huhtikuussa riippuen siitä, miten pääkisa ja matka (sprintti, perus, puoli tai ironman) sijoittuu kauteen. Harjoituksia pystyy toteuttamaan joustavasti oman ajankäytön mukaan.

 • Saatavissa on myös etuja TriFitin tapahtumista, välineistä, yksityistunneista, tekniikkakuvauksista, testeistä, terveystarkastuksista, hieronnoista, akupunktiosta.

Ohjelmat jakautuvat karkeasti kahdelle matkalle sprint/perusmatkaan ja puoli/täysmatkaan, sekä kahdelle tasolle

 • Ryhmä 1. Harjoituksia keskimäärin n. 5-11h viikko

 • Ryhmä 2. Harjoituksia keskimäärin n. 7-14h viikko

Ohjelmavaihtoehdot ja hinnat:

 1. 59€ / kk / minimissä 3kk ohjelma. Pelkkä ohjelma (pienellä ohjastuksella), jossa harjoitukset (yksi uinti ja yksi juoksu) on integroitu Triathlon Vantaan ja TriFitin harjoitustarjontaan. Mahdollista on myös osallistua maksua (20e) vastaan ohjelmaryhmien omiin n. 3 viikonvälein eri teemoilla tapahtuviin ryhmäharjoituksiin (jos se tilan suhteen on mahdollista), sekä mm. talvikaudella tapahtuviin (viikoittaisiin) ohjattuihin pyöräharjoituksiin zoomin tai vastaavan kautta hintaan 10e. Sekä käyttää TriFitin testitarjontaa.

2.   115€ / kk / minimissä 3kk Ohjelma + kolmen viikon välein ohjattu oma n. 2h ryhmäharjoitus eri teemoin. Sekä sisältää pääsyn mukaan etäohjattuihin pyörä- ym. harjoituksiin, joita talvikaudella ohjelmassa viikoittain. Paketti sisältää Henkilökohtaista harjoittelupalautetta, sekä koko ryhmän säännöllistä whatsappin kautta tapahtuvaa ohjastusta. Triathlon Vantaan ja TriFitin harjoitustarjonnasta voit valita sinulle sopivat harjoituspäivät, joiden harjoitukset on integroitu ohjemaan. Saat TriFitin testitarjonnan ja ohjeet omiin kontrolliharjoituksiin. Puhdin laboratoriotestit (Triathlon-testipaketti) saat 20% alennuksella ja Triathlon Vantaan osallistumismaksusta 33% alennuksen.

 

Ryhmässä harjoittelevien toivotaan omistavan tai hankkivan perusvälineiden lisäksi:

 • Uinti: Pullarit, lättärit, potkulauta, snorkkeli ja räpylät.

 • Pyörä: Wattimittari olisi toivottava mutta ei pakollinen.

 • Sykemittari.

 • Sähköinen harjoituspäiväkirja olisi toivottavaa.

Jos kiinnostuit, niin lisäinfoa saat Marko Riitijoelta p. 050-3377537