Suomen Cupista seitsemän palkintosijoitusta Triathlon Vantaan triathlonisteille – oman sarjan voitot Julia Kekkoselle ja Leo Kerviselle

Triathlonin Suomen Cup 2019 päättyi elokuun lopussa. Triathlon Vantaan juniorit voittivat koko Suomen Cupissa kuusi mitalisijoitusta, joista Julia Kekkonen (T17 ja 19) ja Leo Kervinen (P11) toivat kirkkaimmat mitalit kotiin. Lisäksi Tuula Perkiö sijoittui naisten ikäsarjassa 55-64 kolmanneksi. Cupissa oli mukana seitsemän kisaa, joista kisaajan viiden parhaan tuloksen pistemäärät lasketaan yhteen.

Suomen Cupin lisäksi kesän aikana on kilpailtu SM-sijoituksista. Triathlon Vantaan triathlonistit keräsivät Suomen Triathlonliiton alaisista kisoista yhteensä huimat 29 palkintosijoitusta. SM-matkoilta seuran kilpailijat saivat 16 mitalia.

Lisäksi Triathlon Vantaan junioreista Julia Vänttinen, Leo Kervinen, Eetu Autio ja Esa Ovaska valittiin  Suomen Triathlonliiton Talent-joukkueeseen.