Triathlon Vantaan edustusurheilijat 2021

Triathlon Vantaa tukee tavoitteellisesti urheilevia nuoria aikuisia kohti kilpaurheilijan uraa. Hallitus vahvistaa edustusurheilijat vuosittain syyskokouksen yhteydessä. Edustusurheilijoiden etuihin kuuluu mm. varuste, kisa- ja leiritukea. 

Tutustu alla edustusurheilijoihimme:

Joel Af Hällström


Olen 23-vuotias urheilua rakastava triathlonisti Espoosta.
Opiskelen tällä hetkellä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja yritän parhaani mukaan yhdistää urheilun ja opiskelun (=. 

Triathlonissa kiehtoo monipuolisuus ja vaativuus. 

Olen jo pienestä pitäen harrastanut useita eri lajeja. Jalkapallo vaihtui kilpauintiin ala-asteella, jota kerkesin harrastaa noin 7 vuotta ennen kuin päätin lukiossa 16-vuotiaana vaihtaa lajia triathloniin.

Suoritin elämäni ensimmäisen triathlonin Helsinki city triathlonissa 2014, ja siitä se ura sitten alkoi kun tapasin nykyisen valmentajani Paul Sjöholmin. Vuonna 2020 pääsin Suomen Triathlonliiton Triathlon Finland TopTeamiin


Seuraa Joelia Instagramissa: @jolleaf

Miisa Mäkelä

Nimeni on Miisa Mäkelä ja olen U19-sarjassa kisaava triathlonisti. Triathlon on ollut lajini siitä lähtien, kun uima-altaan kaakeleiden tuijottaminen tuli korvista ulos. Monen lajin harrastaminen jää aikuisuuden alkaessa, mutta voin nähdä itseni harrastamassa triathlonia vielä 90-vuotiaanakin. Se luo monipuolisen pohjan ei vain urheilulle mutta myös elämälle. Triathlon opettaa puskemaan itseään ja mukautumaan olosuhteisiin, jotka eivät ole välttämättä optimaalisia. Triathlon ei ole vain urheilulaji, vaan elämäntapa.

Seuraa Miisaa Instagramissa: @makelanmiisa

Max Walther

Olen Max Walther, ikää 17 vuotta. Triathlonia aloin harjoittelemaan tavoitteellisesti noin vuosi sitten ja lajin monipuolisuus on vetänyt puoleensa sen jälkeen. Triathlonissa parasta on se, että pääsee yhdistämään eri lajeja yhteen eikä tarvitse vain keskittyä yhteen lajiin ja sitä kautta pääsee myös kehittämään erilaisia ominaisuuksia. Triathlon on itselle sopiva laji, sillä olen enemmänkin kestävyyslajien harrastaja ja triathlon putoaa tähän kategoriaan paremmin kuin hyvin.

Seuraa Maxia Instagramissa: @maxwlth


Onni Järvinen

Olen Onni Järvinen, 18-vuotias triathlonisti Helsingistä. Triathlonissa kiehtovinta on sen monipuolisuus sekä kehittyminen kaikissa kolmessa lajissa. Olen harrastanut triathlonia 6 vuotta. Alunperin harrastin vain kilpauintia, mutta ystävän suostuttelemana päädyin kokeilemaan triathlonia.

Kuva: @Onevisionfi

Emilia Holmila

Olen Emilia Holmila, 15 vuotta. Aloitin triathlonin alppihiihdon sivulajina, koska triathlon toimi hyvin kesän harjoittelumuotona. Olen harrastanut triathlonia noin kaksi vuotta, mutta ensimmäinen varsinainen kilpailukauteni oli 2020. Triathlonissa parasta on monipuolinen tekeminen ja kiva porukka.

Seuraa Emiliaa Instagramissa: @emiliaholmila


Mikko Purhonen

Nimeni on Mikko Purhonen, ja olen 23-vuotias triathlonisti Espoosta. Minua on pienestä pitäen kiehtonut itseni kehittäminen. Harrastin 9 vuoden ajan salibandya, mutta lopulta huomasin olevani kiinnostunut enemmän lajin parissa tapahtuvista fysiikkaharjoituksista kuin itse pelaamisesta. Eräälle salibandyleirille lähtiessäni, satuin lyhyesti katsomaan triathlonkisaa Lontoon olympialaisista ja lajinvaihto olikin sitten lähellä. 

Triathlon on ehdottomasti tarjonnut minulle parhaan tavan haastaa itseäni fyysisesti monipuolisilla tavoilla. Samalla triathlonista on muodostunut tärkeä osa omaa identiteettiäni ja tukipilari elämän muiden osa-alueiden kanssa.

Seuraa Mikkoa Instagramissa: @purhonenmikko