Uudet tuulet

Triathlon Vantaa haluaa kehittää toimintaansa. Keväällä 2019 onkin käynnissä monta kehityshanketta ja seuralle on myönnetty myös seuratukea. Tähtiseura työ on edistynyt hienosti, kiitos myös ahkerille seuralaisille mukana olosta. Seura on uudistanut vision, arvot ja strategian. Syksyllä työstetään mm. toimintakäsikirjaa niin tekemisen kuin perehdyttämisen tueksi. 

Triathlon Vantaa osallistui Lasten ja nuorten olympialaisiin triathlonin esittelypisteellä 10 - 11.5.2019 Myyrmäessä. Sekä Espoossa järjestettyihin triathlonmessuille huhtikuun lopussa. 

Kulissien takana

Haluatko nähdä mitä triathlon kilpailujen kulisseissa tapahtuu? Tule osaksi mahtavaa porukkaa järjestämään Vantaan Triathlon kilpailua 15-16.6.2019 Kuusijärvellä.  
Saat toimitsijan työhön koulutuksen, sporttista seuraa ja eväitä pitkin päivää.
Ilmoittautumiset & lisätiedot: semyllyla@gmail.com


Vantaan liikuntagaala 6.2.2019

Vantaan kaupunki järjesti 6.2.2019 liikuntagaalan, nyt toista kertaa. Juhlaan oli kutsuttu mm. 2018 aikana SM-mitalin voittaneet vantaalaiset urheilijat. Myös Triathlon Vantaasta oli kutsuttuja paikalla. Kiitos Vantaan kaupungille juhlavasta tilaisuudesta ja urheilijoiden huomioimisesta. 

Kaisa Salin luennolla

Ammattitriathlonisti Kaisa Sali piti seuralaisille upean ravitsemusluennon 25.10.2018 Pirkkolan uimahallin auditoriossa. Kiitos Kaisalle saatiin kuulumisia ja hyviä vinkkejä niin arkeen, treeniin kuin kisoihin.