Aikuisten valmennusryhmät

Hyvä treeniohjelma vie tehokkaasti ja turvallisesti kohti tavoitteita sekä auttaa pitämään kokonaisuuden hallussa. Hyvä treeniohjelma myös edesauttaa, että harjoittelu on mielekästä ja ennen kaikkea kivaakin.

Harjoitusohjelmien laatimisesta vastaavat Triathlon Vantaan ja Trifitin kokeneet ja koulutetut valmentajat Marko Riitijoki ja Paul Sjöholm. Marko toimii ryhmän vastuuvetäjänä ja Paul mentorina. Heiltä saat käyttöösi samat tiedot, joilla on voitettu mm. kymmenittäin elite sarjan SM-mitaleita, useita eri-ikäluokkien PM-, EM- ja MM-mitaleja sekä Ironman /challenge kisojen podium sijoituksia. Onpa näillä opeilla saavutettu myös Hawajilla pro sarjan 5. sijakin!

Valmennusryhmiin otetaan rajattu määrä triathlonisteja, joilla on halu kehittyä lajissa ja parantaa yleisesti omaa suorituskykyään.

Ohjelmien jaksot ovat 3-4 viikon mittaisia. Ne ohjaavat sinua harjoittelun rytmityksessä ja painotuksissa.


Valmennusohjelmat


Ohjelmat päivitetään 2-4 viikon välein ja niiden perustana on Triathlon Vantaan harjoitukset, joihin on mahdollista osallistua TriVan treenipaketeilla (1x-/2x- tai 3x viikossa sekä 10- että 25-korteilla). Harjoitustarjontaa on mahdollista laajentaa myös hyödyntämällä TriFit-treenien harjoitustarjontaa 10% alennuksella (harjoitusohjelmien ottajille), harjoitukset on myös integroitu harjoitusohjelmiin.

 • Alkukartoitus toteutetaan kyselylomakkeella.
 • Triathlonharjoitusryhmässä saat harjoitusohjelman ja säännölliset harjoitukset sekä ohjeita harjoituksiin, kisoihin, avainharjoituksiin, kontrolliharjoituksiin ja testeihin (uinti, pyöräily, juoksu, yhdistelmä- ja lihaskuntotreenit). Opit myös välttämään rasitusvammoja kehittämällä lihaksistosi tasapainoa.
 • Ohjelmassa otetaan huomioon yksilölliset tavoitteet, toiveet sekä painotettavat osa-alueet.
 • Lisäksi saat ohjeita ravitsemukseen (kisat, perustreenikausi), kilpailuihin (vauhdinjako, välineet, henkinen valmennus), sekä videoituja harjoitusohjeita, jotka helpottavat omatoimista harjoittelua.
 • Viikkoharjoitukset luovat harjoitusohjelmien perustan. Voit valita ohjelmaan harjoitustarjonnasta kaksi harjoitusta, esimerkiksi yhden uinti- ja/tai juoksuharjoituksen.
 • Lisäksi tarjolla on maksullinen ”rääkkitreeni” keskimäärin kerran harjoitusjaksossa. Treeni kerran hinta on 8€.
 • Ryhmien tiedotuskanavina käytetään whatsapp-ryhmää
 • Harjoitusohjelmarungot laaditaan pääasiassa perus- ja puolimatkalle, mutta ne toimivat erittäin hyvin myös sprintti- ja täydelle matkalle. Ohjelmat eriytyvät helmi-maaliskuussa riippuen siitä, miten pääkisa sijoittuu kauteen. Harjoituksia pystyy toteuttamaan joustavasti myös oman ajankäytön mukaan.
 • Ohjelmiin sisältyy pieni yhteenveto harjoittelustasi n. 1kk välein ja ryhmillä on yhteinen tapaaminen noin 2kk välein. Aiheina ovat edellisen jakson onnistumiset ja haasteet, tulevan jakson tavoitteet ja painotukset, sekä testien, kontrollien ja mahdollisten kisojen ajankohdat.
 • Etuja TriFitin tapahtumista, välineistä, yksityistunneista, tekniikkakuvauksista, testeistä, terveystarkastuksista, hieronnoista, sekä fyssari- ja kiropraktikkopalveluista.

Valmennusryhmiä on kolme eri tasoa

Ohjelmat jakautuvat karkeasti kahdelle tasolle sprint/perusmatkaan ja puoli/täysmatkaan

 • Taso 1 (sprintti, perusmatka): Harjoituksia keskimäärin n. 5-11 h/viikko
 • Taso 2 (puoli/täysmatka): Harjoituksia keskimäärin n. 7-14 h /viikko

Hinnat ja ilmoittautuminen, kuhunkin ryhmään sitoudutaan vähintään 3 kk ajaksi:

.