Uusi valmentaja seurassa, tervetuloa Mitja!

Olen 27-vuotias liikunnan ammattilainen ja kilpatason triathlonisti pääkaupunkiseudulta.

Minulla on neljän vuoden kokemus erilaisista kestävyysurheilun valmennustehtävistä. Muun muassa juoksukoulun ohjaamista, liikuntailtapäiväkerhon ohjaamista, uintivalmennusta, triathlonvalmennusta, triathlonin etävalmennusta, uinnin fysiikkavalmennusta sekä muita liikunnallisia ohjauksia olen tehnyt vuosien aikana. Olen valmentanut lapsista aikuisiin ja aloittelijoista konkareihin.

Koulutustaustaltani olen ravintolakokki, ylioppilas, liikuntaneuvoja, 1. tason triathlonvalmentaja, sekä triathlonin juniorivalmentaja. Suunnitteilla on seuraavaksi uimaliiton 2. tason valmentajakoulutus.

Olen kilpaillut triathlonin parissa kuusi vuotta. Näistä neljä viimeistä tavoitteellisesti puoliammattilaisena. Sitä ennen harrastin huvikseni pyöräilyä enemmän tai vähemmän kuutisen vuotta ja olen liikkunut koko ikäni. Kilpaurani alkoi kuitenkin vasta triathlonin parissa kesällä 2013. Keskityn vielä lyhyisiin matkoihin pääasiassa (sprintti ja olympiamatkat) ja näistä meriitteinä minulla on ikäluokista 20-24 ja 25-29 kummastakin yksi SM-kulta ja yksi SM-hopea. Tällä hetkellä olen ikäluokan 25-29 kärjessä lyhyillä matkoilla ja ensi kesältä saalistan kahta suomenmestaruutta samasta ikäluokasta. Viiteen kilpailukauteen mahtuu yksi täysmatka, neljä puolimatkaa ja yli neljäkymmentä lyhyttä matkaa.

Valmentajana voisin kuvailla itseäni positiiviseksi, sosiaaliseksi, urheilulliseksi, kilpailuhenkiseksi ja tarpeen tullen kurin ylläpitäväksi valmentajaksi, joka tulee toimeen kaikkien kanssa.

Nähdään treenien ja kisojen merkeissä pelipaikoilla!